Olierook blaadje

Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud

Tuinontwerp, uw tuin op maat

Geen tuin is hetzelfde, daarom is een ontwerp altijd op maat. Wij kunnen u op weg helpen met het verzorgen van een tuinontwerp of door het geven van advies. Een goed tuinontwerp is een creatieve vertaling van al uw wensen en uw ideeën. Het is in ieders belang dat u de tuin krijgt (laat aanleggen) die het beste bij u past. En dus houden wij rekening met uw leefstijl, het praktisch gebruik van de ruimte, kinderen, het budget en het toekomstig onderhoud.

Indien u al een tuinontwerp heeft, toetsen we dit graag aan bovenstaande uitgangspunten.
Uiteraard kunnen wij het al door u gemaakte tuinontwerp voor u realiseren.

Ook werken wij samen met diverse specialisten, zoals tuinarchitecten en beeldend kunstenaars, voor wie wij ook in opdracht werken. Kijk hiervoor op onze partners-pagina.

Tuinaanleg

Op papier kan een ontwerp al prachtig zijn! Om het tuinontwerp naar de werkelijkheid te realiseren streven wij in alle facetten naar kwaliteit.
Wij verzorgen en bouwen zèlf alle facetten van het aanlegwerk. Tuinaanleg is veelomvattend, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een schutting of een tuinhuisje. Ook de aanleg van sierbestratingen en vijvers (o.a. zwem- en natuurvijvers) kunnen wij voor u realiseren. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals het plaatsen van educatieve tuinen, het rooien en snoeien van bomen en de aanleg van kunstgras.
Is de tuin eenmaal aangelegd, dan kunnen wij ook het onderhoud – zowel geheel als gedeeltelijk - voor u verzorgen. Dit doen wij overigens ook voor reeds bestaande tuinen. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.
Overige werkzaamheden zijn o.a: bestratingen/ opritten, beplanting, boomverzorging, tuinverlichting (LED), kleine stadstuinen, thematuinen, gazonbehandelingen, educatieve tuinen, groente en fruit verbouwen in de tuin, hardhouten veranda’s en vlonders.

Kijk ook op ons ‘Portfolio’ en u vind alvast enkele voorbeelden!

Tuinonderhoud

Uw tuin leeft en is constant in beweging: planten en onkruid groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte kunnen soms behoorlijk wat schade aanrichten. Een tuin vraagt daarom constant om begeleiding.

Goed tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Olierook is daarom belangrijk.
U kunt kiezen uit verschillende onderhoudscontracten of uitvoering op basis van uurtarief.
Bij wekelijkse en maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op, waarin u kunt zien in welke weken wij het onderhoud in uw tuin komen uitvoeren.

Zo kunt u genieten van uw tuin zonder er al te veel omkijken naar te hebben.

Ga verder naar ‘Contact’ en maak een vrijblijvende afspraak!

 

English Nederlands

Contact

Olierook Hoveniersbedrijf
Telefoon: 06-13256944
olierookhoveniers@gmail.com